Jan Janssen Classic 2024

De Jan Janssen Classic, één van de oudste en meest bekende toertochten van Nederland is terug op de wielerkalender. Op zaterdag 14 september vindt alweer de 38ste editie van deze toertocht plaats met start & finish op het terrein van Papendal. Waar anders dan in het hart van de Nederlandse topsport gaat dit bijzondere evenement van start.

Naast een nieuwe start & finish locatie zijn er voor deze editie ook nieuwe routes over de prachtige paden van de Veluwe gemaakt. Je kunt kiezen uit routes van 50, 100, 150 en 200 kilometer. Net als bij eerdere edities wordt het weer flink klimmen, in de langste route zitten meer dan 2.000 hoogtemeters. De routes zijn ook geschikt voor handbikers. Nieuw zijn dit jaar twee gravel routes van 50 en 100 kilometer. Zo ontdek je vanaf de fiets ook de prachtige Veluwse Bossen en trotseer je onderweg pittige klimmen.

Fonds Gehandicaptensport

Net als bij eerdere edities steun je met jouw deelname Fonds Gehandicaptensport. Zo maken we samen sport en bewegen voor mensen met een beperking mogelijk, zodat ook zij altijd en overal kunnen sporten. Waar in eerdere jaren door de organisatie een donatie werd gedaan aan Fonds Gehandicaptensport, vragen we deelnemers dit jaar om een actiepagina aan te maken en hun netwerk te betrekken bij deze actie. Hiermee willen we niet alleen bewustwording creëren, maar ook een grotere impact maken.
We hopen op jouw enthousiaste deelname en inzet, zodat we dit jaar samen nog meer kunnen betekenen voor onze sporters met een beperking

Early Bird korting

Deelname aan de Jan Janssen Classic kost 25 euro. Daarvoor krijg je een geweldige dag op de fiets met onderweg goede verzorging. Schrijf je voor eind juni in en dan ontvang jij met onderstaande kortingscode maar liefst 5 euro korting. Dan betaal je dus maar 20 euro voor een heerlijke dag op de fiets!

Kortingscode: EARLYBIRD

INSCHRIJVEN