Kan ik een fiets direct bij Jan Janssen Fietsen kopen?

Nee, een JAN JANSSEN fiets kan UITSLUITEND bij de tweewielerspecialist besteld worden. Zoek een dealer in uw omgeving. Hij zorgt ervoor dat uw fiets in de juiste maat wordt besteld. Dat uw fiets 100% rijklaar en veilig voor gebruik wordt afgeleverd en u altijd een vertrouwd adres heeft voor advies en service!

Fietst Jan Janssen zelf nog wel?

Jazeker, minimaal drie keer per week een ritje van gemiddeld 90km. Na twee jaar op een Venom met de Shimano Dura-Ace Di2 11speed componenten en Dura-Ace C35 wielset rijdt hij sinds kort weer op een echte stalen racefiets. De 1968 limited-edition met serienummer 1.

Wil je ook een keer met fietsen met Jan Janssen ? Schrijf je dan in voor de Jan Janssen Classic. De best bezochte en mooiste toerrit van Midden-Nederland met de allure van een echte klassieker staat elk jaar op de derde zaterdag van juni op de kalender.

Welke kleuren kan ik kiezen?

Ook lakdesigns van vorige modeljaren of uw eigen ontwerp kunnen toegepast worden. Mits u maar duidelijk het design en de kleurinvulling ervan kunt overbrengen; bijv. met ontwerp en RAL en/of Pantone kleurnummers. Fluo en neon kleuren zijn niet mogelijk. Daarnaast heeft u bij elke kleur nog keuze uit een afwerking met hoogglans of matte vernislaag.

Hoe kies ik de meest geschikte frame-maat?

Op advies van uw dealer; al dan niet met behulp van een meet-systeem.
Door het overnemen van de maten van uw huidige fiets; vooropgesteld dat u daar goed op zit! Voor een succesvolle conversie kunt u hier ons meetformulier downloaden.

    INFORMEER DE PLOEGLEIDER

    Ik rij mee met team Jan Janssen.Ik ben er helaas niet bij dit jaar, roep voor mij een reserve coureur op.