Kan ik een fiets direct bij Jan Janssen Fietsen kopen?

Nee, een JAN JANSSEN fiets kan UITSLUITEND bij de tweewielerspecialist besteld worden. Zoek een dealer in uw omgeving. Hij zorgt ervoor dat uw fiets in de juiste maat wordt besteld. Dat uw fiets 100% rijklaar en veilig voor gebruik wordt afgeleverd en u altijd een vertrouwd adres heeft voor advies en service!

Fietst Jan Janssen zelf nog wel?

Jazeker, minimaal drie keer per week een ritje van gemiddeld 90km. Na twee jaar op een Edge met Campagnolo Record rijdt hij sinds 2014 op een Venom met de nieuwe Shimano Dura-Ace Di2 11speed componenten en Dura-Ace C35 wielset. Een keer met fietsen met Jan Janssen ? Schrijf je dan in voor de Jan Janssen…

Hoe kies ik de meest geschikte frame-maat?

Op advies van uw dealer; al dan niet m.b.v. een meet-systeem.
Door het overnemen van de maten van uw huidige fiets; vooropgesteld dat u daar goed op zit! Voor een succesvolle conversie kunt u ons meetformulier downloaden.

Wat is de levertijd van een fiets?

Omdat uw Jan Janssen fiets volledig naar uw wens gelakt en gemonteerd wordt, kan deze niet op voorraad geproduceerd worden. De gemiddelde levertijd bedraagt circa 4 weken. Zodra bij uw bestelling alle variabelen zoals maat, lakdesign en specificaties ingevuld zijn, kan uw dealer een concrete levertijd doorgeven.

Uw antwoord niet gevonden ?

Stel dan hier uw vraag, en we zullen hem zo spoedig mogelijk beantwoorden.