5 juli 2023|By Rene van der Horst

# 29 Slovenija Hrvatska

Vannacht implodeerde mijn matras met als gevolg slapen op de grond. Ik ben redelijk flexibel maar voelde niet erg relaxed wakker worden, wat een understatement is…Dus eerst naar Triest op zoek naar nieuw luchtbed. Aardige stad trouwens en mooie herinneringen Champions League 1994-1995 kwamen naar boven met het stadion in zicht. Jari Litamen in de 2e minuut goal, Jack van Gelder werd weer eens hysterisch…(ik toen ook best wel). Nodige tijd ‘verloren’ met luchtbed, maar gelukt en daarna even snel doorsteken over Istrië schiereiland dacht ik. Nou dat heb ik geweten, was gewoon weer mannelijk klimmen met lange stukken van 16-18% onder best warme omstandigheden…😬Daarna mooie afdaling richting Opatija en nu lekker chlllen aan de kust. Life is good ❤️