12 juli 2023|By Rene van der Horst

#35 Dalmatia 12 points

Zo, dat was einde van de Dalmatische kust. Wat een pracht streek zeg, als je van zon, zee en strand houd in ieder geval. En historie uiteraard. Vandaag door Dubrovnik gefietst, ik bedoel gewandeld….geen doorkomen aan met al die toeristen. Wel mooi, maar niet aan mij besteed met deze hitte. In de loop van de middag Montenegro grens gepasseerd. Lange rijen auto’s, ik kon er gelukkig langs glippen. Wat ben ik blij dat we bij de EU zitten. 1 valuta en mobiele roaming gewoonste gang van zaken, niet hier. Afhankelijk van WiFi komende dagen dus. Met de Ferry om camping te bereiken. Stuk goedkoper dan Kroatië, das de keerzijde van de EU….Vanaf morgen ook weer flink klimmen denk ik, de kust wordt verlaten en dwars door binnenland ‘recht’ op het doel af…ben benieuwd😊