9 juni 2023|By Rene van der Horst

#4 Loch Ness

Vandaag geruime tijd langs Loch Ness gefietst, maar geen monster gezien. Volgens mij is het gewoon een fabeltje, dus trap er niet in als goudeerlijke toerist! Ben Nevis, de hoogste berg van de UK, lag er mooi bij, gebeurd niet vaak heb ik me laten vertellen. Het is ook a-typisch Schots weer, moet dus wel nog een keer terug om dat echte gevoel ook mee te maken. Ik was weer laat en sta daarom met dispensatie van de aardige eigenaresse op een mini
-camping waar alleen een paar campers mogen staan. Super veel ruimte, maar tenten niet toegelaten, want geen toiletfaciliteiten. Ik moest garanderen dat ik niet in de zee mijn behoefte zou doen en morgen voor 08.00 weg zou zijn: deal! Toen mijn Engelse buurman hoorde van mijn afspraakje met de eigenaresse (zonder betaling) sprak hij me aardig toe: “Do me a favour, take your bike and piss off! 😀