14 juni 2023|By Rene van der Horst

#9 Straight To The Top

Ik dacht rustig dagje in het verschiet te hebben, beetje klimmen beetje dalen, zo zag het erop de kaart uit althans. Wat niet werd verteld is waren de % omhoog. Zoals gezegd, de Engelse wegen gaan direct af op hun doel dus kaarsrecht omhoog, zonder bochten. In de middag besloot ik het anders te doen, ipv eroverheen er gewoon langs. Briljant idee. Dat scheelde tijd maar werd teniet gedaan omdat ik voor de 2e keer de “stekker-converter” had laten liggen in café (iets met ezel en steen). Nu kwam ik er gelukkig na 20min achter dus terug…
Wel weer mooi hier, uiteindelijk op een boerderijcamping beland, met 1 andere fietser en 1 wandelaar. Inheemse Engelsen, nauwelijks te verstaan🤔. Naar de boerderijcamping komen was ook een dingetje, gewoon even paar Paterbergjes achter elkaar. Ik snap dat het er rustig is 😬