JJw1968

Fietst Jan Janssen zelf nog wel?

Jazeker. Als het echt mooi weer is rijdt hij trots rond op de 1968 limited-edition met serienummer 1. Wanneer het hard waait pakt hij liever zijn Eclype+ electrisch ondersteunde racefiets. Wil je ook een keer fietsen met Jan Janssen ? Hou dan de socials #janjanssen #fietsenmetkarakter in de gaten waar Jan zijn volgende toerrit rijdt.

Wat is de levertijd van een fiets?

Omdat uw Jan Janssen fiets volledig naar uw wens gelakt en gemonteerd wordt, kan deze niet op voorraad geproduceerd worden. De gemiddelde levertijd bedraagt circa 4 weken. Zodra bij uw bestelling alle variabelen zoals maat, lakdesign en specificaties ingevuld zijn, kan uw dealer een concrete levertijd doorgeven.

Welke kleuren kan ik kiezen?

Ook lakdesigns van vorige modeljaren of uw eigen ontwerp kunnen toegepast worden. Mits u maar duidelijk het design en de kleurinvulling ervan kunt overbrengen; bijv. met ontwerp en RAL en/of Pantone kleurnummers. Fluo en neon kleuren zijn niet mogelijk. Daarnaast heeft u bij elke kleur nog keuze uit een afwerking met hoogglans of matte vernislaag.

geo

Hoe kies ik de meest geschikte frame-maat?

De tweewielerspecialist geeft jouw het beste adviseren over welke maat het meest geschikt is. De meeste dealers hebben daarvoor een meet-systeem. Als je al goed en lekker op je huidige fiets zit kun je voor een succesvolle maatconversie dit formulier invullen. In overleg met  de dealer en/of Jan Janssen Fietsen is een maatadvies op basis van uw lichaamsafmetingen ook mogelijk.

Kan ik een fiets direct bij Jan Janssen Fietsen kopen?

Nee, een JAN JANSSEN fiets kan UITSLUITEND bij de tweewielerspecialist besteld worden. Zoek hier een dealer in uw omgeving. Hij zorgt ervoor dat uw fiets in de juiste maat wordt besteld. Dat uw fiets 100% rijklaar en veilig voor gebruik wordt afgeleverd en u altijd een vertrouwd adres heeft voor advies en service!

Antwoord niet gevonden? Vraag het hier