Algemene vragen

Jazeker, minimaal drie keer per week een ritje van gemiddeld 90km. Na twee jaar op een Edge met Campagnolo Record rijdt hij sinds 2014 op een Venom met de nieuwe Shimano Dura-Ace Di2 11speed componenten en Dura-Ace C35 wielset. Een keer met fietsen met Jan Janssen ? Schrijf je dan in voor de Jan Janssen…


Bestellen

Nee, een JAN JANSSEN fiets kan UITSLUITEND bij de tweewielerspecialist besteld worden. Zoek een dealer in uw omgeving. Hij zorgt ervoor dat uw fiets in de juiste maat wordt besteld. Dat uw fiets 100% rijklaar en veilig voor gebruik wordt afgeleverd en u altijd een vertrouwd adres heeft voor advies en service!

Op advies van uw dealer; al dan niet m.b.v. een meet-systeem.
Door het overnemen van de maten van uw huidige fiets; vooropgesteld dat u daar goed op zit! Voor een succesvolle conversie kunt u ons meetformulier downloaden.

Jazeker, ook lakdesigns van vorige modeljaren of uw eigen ontwerp kunnen toegepast worden. Mits u maar duidelijk het design en de kleurinvulling ervan kunt overbrengen; bijv. met ontwerp en RAL en/of Pantone kleurnummers.

Omdat uw Jan Janssen fiets volledig naar uw wens gelakt en gemonteerd wordt, kan deze niet op voorraad geproduceerd worden. De gemiddelde levertijd bedraagt circa 4 weken. Zodra bij uw bestelling alle variabelen zoals maat, lakdesign en specificaties ingevuld zijn, kan uw dealer een concrete levertijd doorgeven.


Antwoord niet gevonden? Vraag het hier